Lipofilling sâni

Lipofilling sâni / Transfer grăsime sâni

 Ce este lipofilling sâni sau mărirea sânilor prin transfer de grăsime?

Mărirea sânilor cu transfer de grăsime este o alternativă la procedurile tradiționale de mărire a sânilor, în care se folosesc implanturi.. În mod literal, mărirea sânilor cu transfer de grăsime are loc printr-o serie de pași complexi, se poate lua grăsime dintr-o zonă în exces și transfera în sâni, oferindu-le un aspect mai complet, mai voluminos.

Avantaje și dezavantaje

Avantajele lipofillingului

  • Grasimea proprie a corpului este o umplutură moale și naturală
  • Risc mai mic de respingere
  • Rezultat natural
  • Orice cicatrici abia se observă
  • Fără corpuri străine, fără proteză
  • Liposucția și îmbunătățirea sânului pot fi efectuate într-o singură procedură

Dezavantaje ale lipofillingului

  • Procedura oferă doar o mică creștere a dimensiunii
  • capacitate de grăsime transferată de maxim 1 până la 1,5 căni 
  • Mai multe tratamente pot fi necesare

Consultația dvs.

 În timpul consultării, chirurgul explică întreaga procedură și determină cantitatea de grăsime care va fi recoltată și zona din care va fi recoltată.

 

Anestezicul

 Procedura poate fi efectuată sub anestezie generală. Acest lucru înseamnă că organismul este supus unui efort cât mai mic și nu sunteți la curent cu procedura. Zona donatoare și zona care urmează să fie umplută vor fi tratate cu un anestezic lichid care de asemenea suprimă sângerarea. 

 

Tratamentul

 Celulele grase sunt recoltate dintr-o zonă în care există prea multă grăsime. Celulele adipoase recoltate sunt purificate și orice lichid sau sânge este îndepărtat. Celulele deteriorate sunt extrase cu atenție, astfel încât celulele vii rămân doar intacte.

Celulele intacte sunt apoi introduse, în cantități foarte mici, prin zece canale fine sub piele. Aceasta înseamnă că celulele grase transplantate beneficiază de contact maxim cu toate țesuturile din jur: piele, mușchi și cartilaj. Țesutul înconjurător asigură că celulele grase transplantate primesc aporturi adecvate de oxigen și nutrienți, astfel încât să se stabilească cât mai bine.

 

Dupa operație

 Este posibil ca zona să fie umflată și puțin învinețită, gheața va oferi ușurare. Umflarea și vânătăile vor încetini treptat în zilele următoare tratamentului.

 

Rezultatul inițial este imediat vizibil după procedură. Va trebui să așteptați trei luni pentru a vedea rezultatul .

Iți dorești o schimbare?

Programează-te la o consultație prin telefon.

Contact Whatsapp

Ai întrebări? Hai pe WhatssApp.

Contact Messenger

Ai întrebări? Hai pe Facebook Messenger