Implant fesier

Implant fesier

Dacă ai petrecut ore întregi în sala de sport în speranța de a-ți ghemui drumul către un fund Kardashian-esque, probabil te-ai întrebat dacă există o cale mai rapidă și mai ușoară. 

 Ce este prespune operația de implant fesier?

Regiunea feselor este o zonă a corpului care nu este ușor modelată prin antrenamentsau dietă. Persoanele care doresc să mărească, au la dispoziție o varietate de diferite implanturi de fese de dimensiuni și forme din care să aleagă. Decizia pentru forma și dimensiunea implanturilor se ia în funcție de dorințele individuale ale fiecărei persoane și de construirea corpului general. 

 

Cu pacientul adormit (anestezie generală) se face o incizie de doi până la trei inci între fesele din linia mediană. Prin această incizie, mușchiul fesierului (gluteus maximus) este ridicat și un buzunar este suficient de mare pentru implant. Implantul este introdus în buzunar. Partea opusă este apoi completată. Ambele părți sunt examinate cu atenție pentru a vă asigura că rezultatele arată natural și simetric. Cusături dizolvabile plasate în incizia pielii. Este amplasat un bandaj care asigură compresia feselor, care la rândul său ajută la reducerea disconfortului și umflarea. 

Pansamentul tapetat care se aplică în timpul intervenției chirurgicale pentru a oferi compresie și suport este de obicei îndepărtat la două-trei zile după operație. În acest moment, pacientul poate face dușuri și începe să se miște mai normal. Rezultatele pot fi văzute imediat, dar fesele arată mai natural și devin mai moi pe măsură ce mușchiul se întinde pe parcursul mai multor luni după operație.

Activitățile complete, inclusiv munca de sală, bicicleta și alergarea pot fi reluate, de obicei, la aproximativ patru săptămâni după operație. Poate dura până la șase sau opt luni până când rezultatele se simt de parcă ar fi parte a corpului și pacientul uită de ele chiar fiind acolo.

Recuperare după operația de remodelare fesieră cu implant

Implanturile fesiere vor avea o cantitate moderată de disconfort postoperator și se vor simți foarte strânse imediat după operație. Luați-vă medicamentele pentru durere, după cum este necesar. Umflarea semnificativă va apărea în primele zile, făcându-ți fesele să se simtă și mai strânse. Va exista un pansament / bandaje tapetate pe partea inferioară a spatelui pentru a acoperi incizia. Benzile trebuie lăsate în loc pentru a servi atât ca pansament cât și ca întărire a inciziei. Probabil veți putea relua exercițiile fizice și activitățile fizice normale într-o lună sau două, 

Riscuri

Riscurile sunt inerente oricărei proceduri chirurgicale. Cele mai frecvente riscuri includ sângerare, infecție și cicatrici. Deși șansele ca aceste evenimente să se întâmple, ele pot apărea uneori. Alte complicații pot include contractura capsulară și pierderea unor senzații în regiune. Contractura capsulară apare dacă capsula, sau învelișul, în jurul implantului începe să se strângă și să se îngroașe. În cazul în care apare o problemă, există o serie de moduri de a corecta problema. Uneori este necesară îndepărtarea capsulei sau poate fi necesară înlocuirea implantului, însă acest lucru este neobișnuit dacă urmați indicațiile chirurgului.

 

 

Pacienții  pot reveni, de obicei, la o muncă liniștită, de intensitate scăzută, într-o săptămână. Recuperarea completă poate dura câteva luni.

Iți dorești o schimbare?

Programează-te la o consultație prin telefon.

Contact Whatsapp

Ai întrebări? Hai pe WhatssApp.

Contact Messenger

Ai întrebări? Hai pe Facebook Messenger