Brazilian Butt Lift

Lifting brazilian fesier ( Brazilian Butt Lift - BBL)

Procedura de lifting brazilian fesier folosește o combinație de liposucție și grefare, rezultând un volum suplimentar și curbe definite.

Mărirea feselor prin injectare de grăsime

Doar prin niste mici puncte care uneori nici nu sunt suturate, se poate extrage grasimea care apoi procesata sau nu, poate fi injectata in tesutul regiunii fesiere, iar rezultatele sunt spectaculoase.

Studiul care il avem in  desfasurare de cativa ani in care se prospecteaza asocierea dintre grasime si celulele stem din sange (PRP- plasma bogata in trombocite) legat de marirea feselor cu grasime ne da sperante realiste in ceea ce priveste rata de reabsorbtie care in acest fel poate fi mult mai scazuta.

Pacientele noastre confirma faptul ca desi regiunea fesiera este o zona asupra careia se exercita forte cu presiune ridicata, (acest lucru fiind contraindicat asupra zonelor unde se injecteaza grasime), cantitatea de grasime injectata tinde sa se mentina destul de bine in timp, de obicei nefiind necesara o a 2-a sedinta de injectare de grasime decat intr-un procent redus de cazuri. Pe de alta parte, daca pacienta are nevoie sau doreste o volumizare considerabila, va fi nevoie de cel putin 2 sedinte, la un interval de 6 luni – 1 an intre ele.

Aceste lucruri nu pot decat sa ne bucure si sa confirme faptul ca medicina regenerativa este viitorul in ceea ce priveste chirurgia estetica moderna.

Marirea feselor cu grasime (Brazilian Butt Lift) reprezinta una dintre cele mai cerute operatii sau proceduri de chirurgie estetica in Brazilia. La noi in tara mărirea feselor cu implanturi fesiere de silicon, este destul de rar ceruta, dar marirea feselor fara operatie cu grasime proprie a inceput sa fie tot mai des solicitata.

Candidații ideali

Sunt pacientii atat de sex feminin cat si de sex masculin care doresc o imbunatatire a aspectului feselor, care au depozite de grasime inestetice, care sunt tineri sau relativ tineri, fara ptoza moderata sau severa a feselor, intr-o stare de sanatate cat mai buna, fara boli cronice severe pentru care sa se administreze medicatie zilnic.

Ce să faci înainte de procedură?

Pentru inceput este nevoie de o consultatie in care pacientul sa inteleaga tot ce tine de procedura, regimul de efort postoperator si complicatiile posibile. Dupa ce aceste aspecte au fost stabilite si programarea efectuata, procedura necesita un set de analize de sange si urina si o pregatire preoperatorie conform indicatiei noastre.

Descrierea procedurii de mărirea feselor cu grăsime proprie

Procedura este compusa de fapt din doua etape simple:

  1. o liposuctie minim invaziva cu jet de apa (realizata in zonele in care exista tesut grasos in exces)
  2. transferul celulelor de grasime in zona fesierilor

Realizata de obicei sub anestezie locala combinata cu sedare daca liposuctia se desfasoara pe zone reduse , marirea feselor cu grasime proprie combina remodelarea zonelor cu grasime in exces (coapse sau abdomen) cu transferul acestei grasimi in zona posteriorului pentru a crea o forma mai completa si subtila in partea inferioara a corpului.

Iți dorești o schimbare?

Programează-te la o consultație prin telefon.

Contact Whatsapp

Ai întrebări? Hai pe WhatssApp.

Contact Messenger

Ai întrebări? Hai pe Facebook Messenger